Skillz Performance Training Pro

Skillz Performance PRO Training is ontwikkeld voor spelers van 8-18 jaar die bij een Betaald Voetbal Organiseren (BVO) spelen, in een KNVB JPN selectie spelen of door ons geselecteerd zijn tijdens eerdere cursussen stromen in bij Skillz Performance PRO.

De spelers worden uitgedaagd op onderwerpen als kijkgedrag, reactievermogen, loskomen van je man en nog veel meer. Hiernaast gaan onze spelers de klas in met Skillz Class waarbij we de spelers nog bewuster maken van de leerstof door middel van videoanalyse en andere werkvormen die volledig aansluiten op hetgeen ze op het veld geleerd hebben.

Na afloop van deze cursus ontvangt elke speler een rapport over zijn of haar ontwikkeling.

DOELGROEP

Spelers uitkomend voor een KNVB JPN selectie/een BVO/of door Skillz geselecteerd

LEEFTIJD

8-12 jaar (ochtend)
13-18 jaar (middag)

CURSUSDUUR

10 weken, 1 inhaalles
6 weken, zonder inhaalles

LESDUUR

120 min

DIPLOMA

10 weken: Ja
6 weken: Nee

KOSTEN

€210,-

SKILLZ KLEDING

Spelers zijn verplicht te trainen in Skillz Kleding. Starters ontvangen voor een gereduceerd bedrag een Adidas Debuutpakket ter waarde van €59,95. Hiervoor ontvang je een unieke kortingscode. Met deze kortingscode kan je in onze webshop de Skillz Kleding aanschaffen. Deze unieke code is geldig tot de 3e cursus week. Heb je dan nog geen kleding aangeschaft kan je niet meer deelnemen aan de cursus. Voor herinschrijvers is het niet meer nodig om kleding aan te schaffen. Na het volgen van minimaal 2 cursussen (met uitzondering van 1 op 1 en DUO trainingen) is het weer mogelijk om na 1 jaar voor €30,- een Skillz Transferpakket aan te schaffen. Extra kleding kan altijd aangeschaft worden volgens reguliere Skillz prijzen.

DEN HAAG

Startdata:
22 mei 2022 (6 weken, verkorte cursus) (VOL)
11 september 2022

Tijden zondagen:
Performance PRO (8-12 jr)
10.00 tot 12.00
Performance PRO (13-18 jr)
12.45 tot 14.45

Locatie: 
FC Skillz, Guido de Moorstraat 35 te Wateringen

Back to top button
Inschijfformulier Cursusaanbod