Skillz Soccer Camp

Skillz Soccer Camp is anders dan alle andere kampen. Het is een camp waarbij we elke dag kwaliteitstrainingen en spel aanbieden en gevarieerd eten en drinken is inbegrepen.

We starten de dag om 10.00 en om 16:00 uur kunnen de kinderen weer opgehaald worden. Reken er op dat we goed zorgen voor de spelers zoals bij onze cursussen en dat hij/zij veel plezier zal beleven. Als extra krijgen de kids ook een exclusief Skillz Soccer Camp shirt kado met ieder jaar een nieuw design!

LEEFTIJD

4 t/m 12 jaar

DUUR

3 dagen (zomervakantie)

KOSTEN

€25,- MET Abonnement, €150,- ZONDER Abonnement
€99,- Football Club Skillz leden

 

DEN HAAG

In de zomervakantie kunnen de MINIs van 4 en 5 jaar en SkillzKids van 6 t/m 12 jaar weer 3 dagen genieten van voetbal tijdens onze Skillz Soccer Camp 2024.

Skillz Soccer Camp vindt plaats op sportpark Zonneveld bij FC Skillz en we trainen volgens onze Skillz methode met onze eigen Skillz trainers op elk niveau. Beginners, gevorderde spelers zijn dus allemaal welkom!

Je bent op 16, 17 en 18 juli 2024 van 10:00 tot 16:00 uur bij Skillz en afhankelijk van je niveau staan de trainers klaar met uitdagende trainings- en spelvormen.

Met de gevorderde spelers en keepers trainen we op reactievermogen, kijkgedrag en andere onderwerpen uit ons Skillz Performance programma. Er zullen elke dag uitdagende activiteiten en toernooien op de planning staan met toffe prijzen!

Hard trainen, veel leren, goed eten en drinken én vooral plezier staan voorop tijdens het kamp. Bij mooi weer natuurlijk ook veel waterpret!

Ps. Ouders, we houden rekening met dieetwensen, medicijnen die ingenomen moeten worden en we zullen altijd oog voor je kind hebben. Daar staan wij voor!

Back to top button