Skillz Performance Training

Skillz Performance Training is ontwikkeld voor spelers van 6-12 jaar die de voetbaltechniek al redelijk goed tot uitstekend beheersen.

De spelers worden uitgedaagd op onderwerpen als kijkgedrag, reactievermogen, loskomen van je man en nog veel meer. Hiernaast gaan onze spelers de klas in met Skillz Class waarbij we de spelers nog bewuster maken van de leerstof door middel van videoanalyse en andere werkvormen die volledig aansluiten op hetgeen ze op het veld geleerd hebben.

Na afloop van deze cursus ontvangt elke speler een rapport over zijn of haar ontwikkeling.

DOELGROEP

Spelers die technisch al redelijk goed tot uitstekend bezitten.

LEEFTIJD

6-12 jaar

CURSUSDUUR

10 weken, 1 inhaalles
6 weken, zonder inhaalles

LESDUUR

90 min

DIPLOMA

10 weken: Ja
6 weken: Nee

KOSTEN

€180,-

SKILLZ KLEDING

Spelers zijn verplicht te trainen in Skillz Kleding. Starters ontvangen voor een gereduceerd bedrag een Adidas Debuutpakket ter waarde van €59,95. Hiervoor ontvang je een unieke kortingscode. Met deze kortingscode kan je in onze webshop de Skillz Kleding aanschaffen. Deze unieke code is geldig tot de 3e cursus week. Heb je dan nog geen kleding aangeschaft kan je niet meer deelnemen aan de cursus. Voor herinschrijvers is het niet meer nodig om kleding aan te schaffen. Na het volgen van minimaal 2 cursussen (met uitzondering van 1 op 1 en DUO trainingen) is het weer mogelijk om na 1 jaar voor €30,- een Skillz Transferpakket aan te schaffen. Extra kleding kan altijd aangeschaft worden volgens reguliere Skillz prijzen.

DEN HAAG

Startdata:
22 mei 2022 (6 weken, verkorte cursus) VOL
11 september 2022

Tijd:
10.00 tot 11.30

Locatie: 
FC Skillz, Guido de Moorstraat 35 te Wateringen

Back to top button
Inschijfformulier Cursusaanbod