Mini Skillz

Voor kinderen van 4/5 jaar hebben we de training MINI Skillz ontwikkeld. Tijdens deze training leert je kind voetballen op een dicatisch- en pedagogisch verantwoorde wijze zonder afbreuk te doen aan het doel: Echt leren voetballen.

De vaardigheid van de speler zal bepalen op welk niveau hij of zij ingedeeld zal worden. De ontwikkeling van een speler wordt tijdens de training nauwkeurig gevolgd. Zien wij dat een speler klaar is om door te stromen naar een volgende niveau zullen wij dit dan ook mogelijk maken.

De Skillz WinterFit en Skillz ZomerFit trainingen zijn geïntegreerd in het jaarprogramma dus ook onze mini’s trainen het hele jaar door.

Nu kun je zelfs twee keer per week trainen. Op woensdag indoor op onze locatie LA Skillz in Laak. Zondags trainen we outdoor op locatie FC Skillz in Wateringse Veld.

DOELGROEP

Serieus voetbal op het ontwikkelingsniveau van kleuters. Dit is voor kleuters van 4 en 5 jaar die echt willen leren voetballen. We werken aan een goede basis die de spelers de rest van hun voetballoopbaan nodig hebben. Onze trainers zijn gespecialiseerd in de omgang met kinderen van deze leeftijd. Tijdens de Try Out kijken wij of je kind klaar is om in groepsverband de trainingen te volgen.

LEEFTIJD

4 en 5 jaar

LESDUUR

60 min

Try Out

Voordat wij de jongste voetballertjes laten deelnemen aan MINI Skillz vindt er altijd een ‘selectietraining’ plaats die wij Try-Outs noemen. Tijdens deze Try-Out testen we of de spelers al klaar zijn om in groepsverband te trainen. We kijken dus niet naar het niveau want leren voetballen komen ze uiteraard bij ons doen.

Een Try-Out volgen is mogelijk op de laatste woensdag van de maand voor MINI Skillz Indoor en op de laatste zondag van de maand voor MINI Skillz Outdoor.

Instroom nieuwe spelers is op de eerste woensdag en zondag van de maand.

Tijdens deze Try-Outs gaan wij kijken of je kind al klaar is om deel te nemen aan MINI Skillz en op basis van de training zullen we de kinderen die geplaatst zijn indelen op basis van hun startniveau. Uit ervaring weten we dat bijna elk kind kan deelnemen maar het kan natuurlijk voorkomen dat je kind nog niet klaar is om in groepsverband te trainen.

De kosten voor een Try Out bedragen €25,00.

KOSTEN

Het abonnement voor 1 dag in de week trainen bestaat uit 40 trainingen verdeeld over 12 maanden. Kies je voor beide dagen dan train je twee keer per week en heb je dus het dubbele aantal trainingsdagen.

Je betaald eenmalig €25,- Administratie-/Inschrijfkosten en één maand abonnementskosten via ideal. Vervolgens zal er maandelijks een automatische incasso van €69,95 worden uitgevoerd bij 1 keer per week trainen en €99,95 als je kiest voor de woensdag en zondag.

Je kunt maandelijks instromen en opzeggen, echter hanteren wij wel een maand opzegtermijn.

SKILLZ KLEDING

Trainen in Skillz kleding is verplicht. Dit vinden wij belangrijk omdat wij gelijkheid op het veld erg belangrijk vinden. Ons Skillz kledingpakket bestaat uit een tenue (shirt, short en sokken), trainingspak en regenjas.

De kosten voor ons Skillz kledingpakket bedraagt €150,-. Indien je alleen indoor traint kun je een los tenue aanschaffen vanaf €30,-. Tevens kun je ook een los trainingspak aanschaffen.

Bij de eerste training kan een SkillzKid in zijn eigen kleding trainen. Zodra de kleding geleverd is, is het verplicht om in Skillz kleding te trainen.

Na het aanmaken van een account kan je via onze “WeAreSkillz” app de kleding bestellen.

Woensdag Locatie Indoor: LA Skillz, Johan van Veenplein 12 Den Haag

Zondag Locatie Indoor: FC Skillz, Guido de Moorstraat 35 te Wateringen

Tijden op woensdag:
15.00 tot 16.00 Starters (niveau wordt bepaald tijdens de try-out)
16.00 tot 17.00 Gevorderden

Tijden op zondag:
12.15 tot 13.15

Wij trainen bijna elke woensdag en zondag door behalve op onderstaande data:

zondag 7 januari 2024 (Kerstvakantie)
woensdag 21 februari 2024
zondag 25 februari 2024 (Voorjaarsvakantie)
zondag 31 maart 2024 (1ste Paasdag)
zondag 28 april 2024 (Meivakantie)
woensdag 1 mei 2024 (Meivakantie)
zondag 5 mei 2024 (Meivakantie)
woensdag 8 mei 2024 (Meivakantie)
zondag 12 mei 2024 (Meivakantie)
zondag 19 mei 2024 (1ste Pinksterdag)
13 juli t/m 13 augustus 2024 (Zomervakantie)

*extra vrije dagen worden per mail gecommuniceerd

WIJ COMMUNICEREN ALTIJD VIA DE WEARESKILLZ APP EN MAIL!
Het komt wel eens voor dat onze mails in je spam / ongewenste mail terechtkomt. Hou deze goed in de gaten. Check de berichten in de app om altijd up to date te zijn.

Voor de start van de cursussen ontvang je van ons een informatieve e-mail met de cursusinformatie en overige zaken voor het komend jaar.

Na aanmelden ontvang je van ons een bevestiging binnen 3 werkdagen met jouw startdatum.

Download onze app “WeAreSkillz” na het aanmaken van je account hierdoor blijf je altijd op de hoogte van het rooster en overige informatie gedurende jouw lidmaatschap.

Back to top button