Skillz Techniektraining

De techniektraining vind plaats op vrijdagavond, zondagochtend en zondagmiddag waarbij spelers 10 weken lang intensieve techniektraining ontvangen in gelijkwaardige groepen van 8 tot max. 10 spelers. We bieden tevens verkorte cursussen aan van 5 tot 8 weken. Deze cursus is geschikt voor kinderen die nog niet op voetbal zitten of net begonnen zijn met voetballen. Ook een keeper kan zijn techniek en spelbegrip verbeteren door deze cursus te volgen. We trainen met verschillende niveaus op dezelfde tijd. Dit heeft als voordeel dat een speler die een goede groei doormaakt, kan doorstromen naar een groep die verder gevorderd is. Onze trainers hebben het allemaal in de voeten en kunnen je hierdoor uitstekend uitleggen hoe jij ook baas over de bal wordt.

Doelgroep

Spelers die nog niet of net op voetbal zitten, spelers die de technische basis nog verder dienen te ontwikkelen. Keepers met technische ontwikkelpunten.

 

Leeftijd

6 – 12 jaar

 

Cursusduur

10 weken, 1 inhaalles

 

Lesduur

75 min

 

Diploma

Ja

 

Kosten

Spelers zijn verplicht te trainen in Skillz Kleding. Om deze reden hanteren wij 2 prijzen. Starters ontvangen voor een gereduceerd bedrag een Adidas Debuutpakket ter waarde van €50,-. Voor herinschrijvers is het niet meer nodig om kleding aan te schaffen. Na het volgen van minimaal 2 cursussen (met uitzondering van 1 op 1 en DUO trainingen) is het weer mogelijk om na 1 jaar voor €25,- een Skillz Transferpakket aan te schaffen. Extra kleding kan altijd aangeschaft worden volgens reguliere Skillz prijzen.

 

€150,- Herinschrijver
€175,- Starter

VRIJDAG

Startdatum: 7 februari 2020
Tijd: 18.30 tot 20.00
Lokatie: Sportpark Prinses Irene (Rijswijk)

 

ZONDAG

Startdatum: 9 februari 2020
Tijd:
10:00 tot 11:30 6-12 jaar
12.30 tot 14.00 6-12 jaar
Lokatie: Sportpark Prinses Irene (Rijswijk)