Skillz Techniek (Basis t/m BVO)

De Skillz trainingen vinden plaats op zondagochtend, waarbij spelers gedurende het jaar lang intensieve training ontvangen in gelijkwaardige groepen van 8 tot max. 10 spelers. Ook keepers kunnen hun Skillz en spelbegrip verbeteren door deze training te volgen. De Skillz WinterFit en Skillz ZomerFit trainingen zijn geïntegreerd in het jaarprogramma.

De spelers worden uitgedaagd op basis van hun niveau. Starters gaan aan de slag met hun basistechniek en brengen dit in praktijk in de daarbij afsluitende partijvormen. Om de trainingen zo wedstrijdecht mogelijk te maken, worden de keepers standaard geïntegreerd met de keeperstrainers eraan gekoppeld. Onderwerpen als kijkgedrag, reactievermogen, overtalsituaties uitspelen en creëren komen onder andere aan bod bij de gevorderde spelers. Hiernaast gaan onze gevorderde spelers de klas in met Skillz Class, waarbij we de spelers nog bewuster maken van de leerstof door middel van videoanalyse en andere werkvormen die volledig aansluiten op hetgeen ze op het veld geleerd hebben.

We trainen met verschillende niveaus op dezelfde tijd. Dit heeft als voordeel dat een speler die een goede groei doormaakt, kan doorstromen naar een groep die verder gevorderd is. De vaardigheid van de speler zal bepalen op welk niveau hij of zij ingedeeld zal worden.
De ontwikkeling van een speler wordt tijdens de training nauwkeurig gevolgd. Zien wij dat een speler klaar is om door te stromen naar een volgende niveau, zullen wij dit dan ook mogelijk maken.

DOELGROEP

Spelers en Keepers van basis t/m BVO niveau.

Een proefles volgen is mogelijk op de laatste zondag van de maand.

Instroom nieuwe spelers is op de eerste zondag van de maand.

LEEFTIJD

6 – 12 jaar

LESDUUR

90 min

KOSTEN

Het abonnement bestaat uit 40 trainingen verdeeld over 12 maanden.

Je betaald eenmalig €25,- Administratie-/Inschrijfkosten en één maand abonnementskosten via ideal. Vervolgens zal er maandelijks een automatische incasso van €69,95 worden uitgevoerd.

Je kunt maandelijks instromen en opzeggen, echter hanteren wij wel een maand opzegtermijn.

SKILLZ KLEDING

Trainen in Skillz kleding is verplicht. Dit vinden wij belangrijk omdat wij gelijkheid op het veld erg belangrijk vinden. Ons Skillz kledingpakket bestaat uit een tenue (shirt, short en sokken), trainingspak en regenjas.

De kosten voor ons Skillz kledingpakket bedraagt €150,-.

Bij de eerste training kan een Skillz Kid in zijn eigen kleding trainen, bij de eerstvolgende training is het verplicht om in Skillz kleding te trainen.

Na het aanmaken van een account kan je via onze “WeAreSkillz” app de kleding bestellen.

Locatie: 
FC Skillz, Guido de Moorstraat 35 te Wateringen

Tijden op zondag:
10.00 tot 11.30

Wij trainen bijna elke zondag door behalve op onderstaande data:
zondag 24 december 2023 (Kerstvakantie)
zondag 31 december 2023 (Kerstvakantie)
zondag 7 januari 2024 (Kerstvakantie)
zondag 25 februari 2024 (Voorjaarsvakantie)
zondag 31 maart 2024 (1ste Paasdag)
zondag 28 april 2024 (Meivakantie)
zondag 5 mei 2024 (Meivakantie)
zondag 12 mei 2024 (Meivakantie)
zondag 19 mei 2024 (1ste Pinksterdag)
19 juli t/m 11 augustus 2024 (Zomervakantie)

*extra vrije dagen worden per mail gecommuniceerd

WIJ COMMUNICEREN ALTIJD PER MAIL!
Het komt wel eens voor dat onze mails in je spam / ongewenste mail terechtkomt. Hou deze goed in de gaten.

Voor de start van de cursussen ontvang je van ons een informatieve e-mail met de cursusinformatie en overige zaken voor het komend jaar.

Na aanmelden ontvang je van ons een bevestiging binnen 3 werkdagen met jouw startdatum.

Download onze app “WeAreSkillz” na het aanmaken van je account hierdoor blijf je altijd op de hoogte van het rooster en overige informatie gedurende jouw lidmaatschap.

Back to top button