Geen categorie

FC SKILLZ TALENTENDAG 16 en 23 mei

In maart stond onze FC Skillz Talentendag gepland die door het coronavirus niet door kon gaan. Goed nieuws! Zaterdag 16 en zaterdag 23 mei 2020 kunnen de aangemelde spelers hun Skillz alsnog komen laten zien. De spelers die hieruit geselecteerd worden gaan de week erna direct op stage. Zo heeft iedereen na 2 weken al duidelijkheid met betrekking tot plaatsing.

Heb je de vorige talentendagen gemist en wil jij bij ons spelen? Meld je dan aan via onderstaande link en je ontvangt dan een uitnodiging voor 1 van de geplande talentendag.

AANMELDEN FC SKILLZ TALENTENDAG

Wij gaan het aankomende seizoen met 14 teams vanaf de U7 t/m de u23 de competitie in waarvan 2 op divisieniveau en de overige in de hoofdklasse. Ook zal Skillz het aankomende seizoen te vinden zijn in de zaal. Alle teams zijn al voorzien van een Skillz trainer en onze voetbalschool is geรฏntegreerd in de opleiding. Individuele aandacht voor elke speler! Onze U23 zal nauw samenwerken met WV Kranenburg 1 die onder leiding van Vita Lorente in de 2e klasse speelt. Dit betekent voor onze spelers dat zij een echte kansen krijgen om ervaring op te doen in senioren voetbal . Ook nieuw dit seizoen is de U7. Dit team zal bestaan uit 8 spelers en zal onder leiding van hoofdtrainer Benito Marica, die onze MINI Skillz methode heeft ontwikkeld, gaan trainen en spelen. De overige trainers en nieuwe spelers zullen we vanaf deze week bekend maken via onze social media kanalen.

Back to top button