Over ons

VOETBALSCHOOL SKILLZ VAN START bij SV DIemen

Voetbalschool Skillz Amsterdam van start bij sv Diemen

Na zeven succesvolle jaren in regio Haaglanden opent Voetbalschool Skillz dit najaar een locatie in regio Amsterdam bij sv Diemen. Meer over onze samenwerking volgt!

Voetbalschool Skillz heeft al enige tijd de wens om buiten Den Haag spelers te ontwikkelen volgens onze trainingsmethode en was op zoek naar een geschikte locatie voor de voetbalschool. Voetbalschool Skillz zal bij sv Diemen op de zondag diverse cursussen aanbieden voor spelers uit Amsterdam en omstreken (jongens en meiden) in de leeftijdscategorie 4 t/m 18 jaar. Hiernaast zal Voetbalschool Skillz en sv Diemen samen een professionele voetbal opleiding opzetten voor alle jeugdspelers van de club, ongeacht niveau en ambitie. De trainingsmethode, pedagogische- en didactische aanpak, de professionaliteit van Skillz en de klik tussen de partijen was doorslaggevend om een duurzame relatie aan te gaan.

De mini’s van sv Diemen zullen getraind worden door Voetbalschool Skillz. Dit doen wij volgens onze eigen trainingsmethode ‘MINI Skillz’ dat gericht is op de jongste voetballers van 4 en 5 jaar. De mini’s zijn de toekomst en Voetbalschool Skillz en sv Deemen kiezen ervoor om vanaf de basis te starten met het bouwen aan de jeugdopleiding. Voetbalschool Skillz zal in goed overleg met de technische coördinatoren van sv Diemen verdere ondersteuning bieden om de selectieteams naar divisie niveau te brengen en de breedteteams de best mogelijke opleiding te geven. De samenwerking zal zijn op het gebied van groepstrainingen, individuele trainingen, keeperstrainingen en tevens het trainen van de trainers.

Back to top button