Over ons

SKILLZ SOCCER CAMP 2020 in de eerste week vd zomervakantie!

In de eerste week van de zomervakantie kunnen jongens en meisjes van 6 t/m 12 jaar weer de hele dag genieten van voetbal tijdens Skillz Soccer Camp 2020.

Deze editie vindt plaats op sportpark Zonneveld bij FC Skillz en we trainen volgens onze Skillz methode met onze eigen Skillz trainers op elk niveau. Beginners en gevorderde spelers en keepers zijn dus allemaal welkom. En als je met een vriendje of vriendinnetje inschrijft krijg je korting op het inschrijftarief!

Je bent op 21,22 en 23 juli van 10:00 tot 16:00 bij Skillz en gaat afhankelijk van je niveau aan de slag met je techniek en met de gevorderde spelers en keepers trainen we op reactievermogen, kijkgedrag en andere onderwerpen uit ons Skillz Performance programma. Onze B-Jumping PlayGround wordt elke dag opgetuigd voor de verschillende challenges op onder andere de stormbaan en diverse partijvormen. Hard trainen, veel leren, goed eten en drinken en plezier gegarandeerd.

Zoals elk jaar ontvang je het Skillz Soccer Camp Shirt kado als aandenken aan het kamp en ook dit jaar hebben we weer een nieuw ontwerp voor jullie.

Ps. Ouders, we houden rekening met dieetwensen, medicijntjes die ingenomen moeten worden en we zullen altijd oog voor je kind hebben. Daar staan wij voor!

Back to top button