SKILLZ OUTDOOR

Mini Skillz

Voor kinderen van 4 en 5 jaar hebben we de training MINI Skillz ontwikkeld die zowel op onze outdoor locatie in Wateringse Veld als op onze indoor locatie in Laak gegeven wordt. Tijdens deze trainingen leert je kind voetballen op een dicatisch- en pedagogisch verantwoorde wijze zonder afbreuk te doen aan het doel: Echt leren voetballen. Deze trainingen worden het hele jaar door gegeven met lessen van 60 minuten en een groepsgrootte van 8 tot max. 10 kinderen. 

Skillz Techniek (Basis t/m BVO)

De spelers worden uitgedaagd op onderwerpen als kijkgedrag, reactievermogen, loskomen van je man en nog veel meer. Hiernaast gaan onze spelers de klas in met Skillz Class waarbij we de spelers nog bewuster maken van de leerstof door middel van videoanalyse en andere werkvormen die volledig aansluiten op hetgeen ze op het veld geleerd hebben.

Skillz Zomerfit

Deze cursus is gericht op het voetbalfit maken van onze spelers. We werken aan techniek maar ook aan core-stability, snelheid, wendbaarheid, explosiviteit en kracht. Zo kun je fris en scherp starten aan o.a. de eerste bekerwedstrijd of selectiewedstrijden van je eigen club. Daarnaast wil een voetballer natuurlijk ook gewoon voetballen tijdens de zomervakantie.

Back to top button