SKILLZ INDOOR

Mini Skillz Indoor

Voor kinderen van 4/5 jaar hebben we de training MINI Skillz INDOOR ontwikkeld. Tijdens deze cursus leert je kind voetballen op een dicatisch- en pedagogisch verantwoorde wijze zonder afbreuk te doen aan het doel: Echt leren voetballen. Deze cursus heeft een duur van 10 weken met lessen van 60 minuten en een groepsgrootte van 8 tot max. 10 kinderen.

Skillz Small Group Training

Een training van 60 minuten op ons overdekte kunstgrasveld waarin we de focus leggen op voetbal specifieke oefeningen denk aan coΓΆrdinatie, uithoudingsvermogen, (duel)kracht, explosiviteit, snelheid en lenigheid. Elke training is anders en we maken vaak gebruik van attributen om een extra prikkel te geven voor een sterker en fitter lichaam.

Skillz Winterfit

Deze cursus is gericht op het voetbalfit maken van onze spelers. We werken aan techniek maar ook aan core-stability, snelheid, wendbaarheid, explosiviteit en kracht. Zo kun je fris en scherp starten aan o.a. de eerste bekerwedstrijd of selectiewedstrijden van je eigen club. Daarnaast wil een voetballer natuurlijk ook gewoon voetballen tijdens de wintervakantie.

Skillz Speedsoccer

Speedsoccer, ook wel bekend als indoor voetbal of 5-a-side football, wordt gespeeld op ons kunstgrasveld van ca 26 x 12 meter in de Haagse Sport Centrale in Laakhaven-West. Omdat het veld in zijn geheel is omringd met boarding en netten blijft de bal altijd in het spel, waardoor het intensief en explosief is. Skillz Speedsoccer wordt gespeeld door twee teams van vijf kids inclusief twee keepers of vier volwassen inclusief twee keepers. De velden zijn af te huren voor minimaal een uur inclusief gebruik van ballen en hesjes. Doordat dit voetbalspel geen corners, ingooien en buitenspel kent ligt het speeltempo altijd hoog.

Back to top button