Skillz Keeperstraining

Skillz Keeperstraining is voor startende en gevorderde keepers aan de slag in kleine groepen van maximaal 4 keepers. We focussen behalve op de techniek die je als keeper moet hebben, op de positie, het meevoetballen, de keuzes die je als keeper moet maken, vangtechnieken met voetenwerk, het coachen en niet het minste de bewustwording van de keeper. Tijdens een cursus krijgen onze keepers de kans om minimaal 1 keer per cursusperiode wedstrijd echt trainen met onze Skillz Performance spelers om het geleerde goed in de praktijk te brengen. Om de kwaliteit te garanderen hebben we maar een beperkt aantal plekken.

Doelgroep

Keepers van basis t/m BVO niveau.

 

Leeftijd

6 – 18 jaar

 

Cursusduur

10 weken, 1 inhaalles

 

Lesduur

60 min

 

Diploma

Ja

 

Kosten

€175,-

 

Skillz Kleding

Spelers zijn verplicht te trainen in Skillz Kleding. Starters ontvangen voor een gereduceerd bedrag een Adidas Debuutpakket ter waarde van €59,95. Hiervoor ontvang je een unieke kortingscode. Met deze kortingscode kan je in onze webshop de Skillz Kleding aanschaffen. Deze unieke code is geldig tot de 3e cursus week. Heb je dan nog geen kleding aangeschaft kan je niet meer deelnemen aan de cursus.

 

Voor herinschrijvers is het niet meer nodig om kleding aan te schaffen. Na het volgen van minimaal 2 cursussen (met uitzondering van 1 op 1 en DUO trainingen) is het weer mogelijk om na 1 jaar voor €30,- een Skillz Transferpakket aan te schaffen. Extra kleding kan altijd aangeschaft worden volgens reguliere Skillz prijzen.

DEN HAAG

 

ZONDAG

 

Startdata:

12 september 2021

 

Tijden zondagen:
10.00 tot 11.00 > JO7,JO8,JO9
11.15 tot 12.15 > JO10,JO11,JO12
12.45 tot 13.45 > JO13 t/m JO19

 

Locatie: 

FC Skillz, Guido de Moorstraat 35 te Wateringen