Cursusinformatie

Welkom

Bij Voetbalschool Skillz! Als dit de eerste cursus van je kind is, bedankt dat je voor ons gekozen hebt! Heb je al eerder een cursus bij ons afgenomen, dan willen we jullie hartelijk bedanken voor het vertrouwen in ons.

 

Aanmelden eerste trainingsdag

De eerste trainingsdag kunnen alle spelers zich 30 minuten voor de start van de training aanmelden in de kantine of aangewezen plaats in het clubgebouw.  Op de eerste dag ontvangen alle spelers een polsbandje. Deze polsband geeft de groep weer waar zij zijn ingedeeld en moeten de spelers elke training om hebben. De Field Coördinator geeft door middel van een fluitsignaal aan wanneer de kinderen het veld mogen betreden. Hiervoor mogen spelers onze velden niet betreden.

 

Starttijd

We verwachten tijdens onze trainingen dat de spelers tien minuten van te voren omgekleed aanwezig zijn. Voor deelnemers van techniektraining, keeperstraining en MINI Skillz geldt dat ze het veld mogen betreden zodra de trainers of Field Manager dit aangeeft en niet eerder. De trainers zijn dan namelijk bezig hun oefeningen uit te zetten. De deelnemers aan Performance Training verzamelen in de kleedkamers. Op de deur staat aangewezen in welke kleedkamer zij moet zijn. Zij worden in de kleedkamer opgehaald door de trainers.

 

Geen voetbalschoenen in het clubgebouw

Het is niet toegestaan om het clubgebouw te betreden met voetbalschoenen. Zorg ervoor dat de spelers altijd slippers in de voetbaltas hebben zitten zodat ze die aan kunnen doen als ze het clubgebouw willen betreden. Deelnemers van Performance Training zijn verplicht de schoenen uit te doen tijdens de Skillz Class dus slippers zijn noodzakelijk. Extra kleding is altijd gewenst bij slecht weer.

 

Groepsindelingen

De indeling van groepen wordt vooraf gemaakt en nieuwe spelers worden beoordeeld tijdens de Try-Out de week ervoor zodat wij hen in de juiste groep indelen. Een speler kan tijdens de cursus ook doorstromen naar een verder gevorderde groep bij snelle ontwikkeling. Soms is een stapje terug beter voor de ontwikkeling van een speler. Vergeet dus nooit dat je kind naar ons toe komt om te leren. Fouten maken kunnen ze juist bij ons doen en er snel van leren.

Als een trainer door ziekte niet aanwezig kan zijn en we geen vervanger hebben op die dag, kan het voorkomen dat groepen anders worden ingedeeld of samengevoegd worden in een andere samenstelling. We zullen dit nooit zonder goede reden doen en proberen dit zoveel mogelijk te voorkomen. Helaas overkomt ziekte je en is dit geen keuze. We vragen jullie begrip hiervoor want we sturen liever geen kinderen naar huis die zich op een training verheugen.

 

Eten & Drinken

Tijdens de trainingen lassen we voldoende drinkpauzes in. De bidon, bij voorkeur gevuld met water, mogen zij direct meenemen naar de cirkel bij aanvang. Dit zorgt voor meer rust tijdens de trainingen. Als je toch kiest voor een sportdrank, kies dan voor een isotone drank zoals AA groen of wit en geen energiedrank zoals de oranje AA. Zorg er voor dat de spelers hebben ontbeten (licht & zoet) en dat er minimaal een uur tussen het ontbijt en de start van de training zit. Dit is erg belangrijk om goed te kunnen presteren tijdens een training of wedstrijd. Deelnemers van Performance trainingen krijgen tijdens de SkillzClass een stukje fruit. Dit is geen vervangend ontbijt of lunch.

 

Coachen

We willen jullie vragen geen aanwijzingen te geven tijdens onze lessen en het veld niet te betreden. Dit is vooral voor de concentratie van de kinderen want het verstoort de les en de trainer kan een specifieke opdracht gegeven hebben die afwijkt van wat papa of mama zegt. We gaan ervan uit dat jullie vertrouwen hebben in onze vaardigheden als trainers. Mocht je iets willen delen, dan kan dat na de training bij de Senior Trainers Freddy en Ryan of bij onze hoofdtrainers Benito en Ricardo of bij Lusherda. We staan altijd open voor een gesprek.

 

Kleding

Trainen in Skillz kleding is verplicht. Dit vinden wij belangrijk omdat wij gelijkheid op het veld erg belangrijk vinden. De spelers mogen tijdens de training in hun eigen kleding trainen tot ze in het bezit zijn van Skillz kleding. Spelers die voor het eerst een 10 weekse cursus volgen ontvangen met korting een tenue. De kleding kun je bij Free-Kick Sport in Den Haag passen en bestellen nadat je van ons een Skillz kleding bon hebt ontvangen. Extra of nieuwe kleding voor herinschrijvers bestel je ook bij Free Kick Sport met je Skillz polsbandje. Klik hier voor het adres en openingstijden van Free Kick Sport

 

Filmen en foto’s maken

Het is leuk om foto’s en video’s van je kind te maken maar hier zijn wel regels aan verbonden. Het is niet toegestaan om onze trainingen te filmen voor eigen trainingsdoeleinden. Het filmen van een volledige oefening met de stem van de trainer hoorbaar is niet toegestaan. Filmpjes van maximaal 15 seconden zijn toegestaan en mogen gewoon social media gedeeld worden. Uitleg van onze trainers mag niet gefilmd worden. Omdat het natuurlijk wel leuk is om duidelijke foto’s of video’s te hebben zullen wij zorgen voor mooie foto’s van hoge kwaliteit en op onze social media delen we regelmatig video’s je verder kunt delen. Mocht je bezwaar hebben tegen een opname, laat ons dit dan even weten. Dan zorgen we ervoor dat je kind niet zichtbaar is. We vragen jullie begrip voor een ieders recht op privacy dus hou bij het maken van foto’s en video’s rekening met andere kinderen die je vastlegt en deelt.

 

Planning cursusdagen

We hebben een planning van de gehele cursus. Het overzicht is een PDF bestand dus kun je gemakkelijk uitprinten. Klik hier om de planning te bekijken.

 

Inhalen van een gemiste les

Als een speler een les van een tienweekse cursus moet missen vanwege ziekte of een andere reden, kan deze les ingehaald worden tijdens de inhaalles. Wij houden de aanwezigheid bij dus je hoeft je niet af te melden voor een training. Let op, per cursusperiode kan je hier 1 keer gebruik van maken. Doe dus altijd je best om er te zijn. Heeft een speler een blessure die langer dan 2 weken duurt, mail dan naar [email protected] en dan zorgen we samen voor een gepaste oplossing. Mocht er een keer een les uitvallen vanwege slechte weersomstandigheden dan plannen we een extra les in. Dit is alleen met zeer slechte weersomstandigheden dus als het regent of een beetje koud is, trainen we gewoon door want dat hoort wel bij voetbal.

 

Facebook & Instagram

Op Facebook en Instagram plaatsen wij foto’s, video’s en nieuwtjes. Like ons om altijd op de hoogte te blijven.
– Klik hier voor Voetbalschool Skillz op facebook
– Volg ons ook op Instagram
– Skillz op Google+ zijn we te vinden onder Voetbalschoolskillz.

 

Roken niet toegestaan

Een voorwaarde om te kunnen werken bij Skillz is dat je niet rookt. Waarom?  Zien roken, doet roken! Wij beseffen ons dat Voetbalschool Skillz een belangrijke omgeving in het leven van SkillzKids is. Met een rookvrij sportterrein beschermen we de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. We vragen de rokende ouders  buiten de hekken van het terrein te roken en niet  langs de kant. (dit geldt voor zowel tabak als e-sigaret of aanverwanten). Zo geven wij onze kinderen het goede voorbeeld.

Plezier en het welzijn van kinderen staat bij ons hoog in het vaandel! We hopen dat jullie kind dit ook bij ons zal ervaren. Als er zaken zijn die van belang zijn om te weten, deel dit dan vooraf met ons. Dan kunnen we er rekening mee houden. Nogmaals, van harte welkom. We gaan er een mooie leerzame tijd van maken.

 

Sportieve groeten,

 

Team Skillz