Oktober, 2021

Volgende cursusdatum

03oct(oct 3)12:4528nov(nov 28)13:45SKILLZ TECHNIEKTRAINING DEN HAAGDe techniektraining vind plaats op zondagochtend en zondagmiddag waarbij spelers 10 weken lang intensieve techniektraining ontvangen in gelijkwaardige groepen van 8 tot max. 10 spelers.Guido de Moorstraat 35, 2548 ZS Den Haag

Cursus Details

De techniektraining vind plaats op zondagochtend en zondagmiddag waarbij spelers 10 weken lang intensieve techniektraining ontvangen in gelijkwaardige groepen van 8 tot max. 10 spelers. We bieden tevens verkorte cursussen aan van 5 tot 8 weken. Deze cursus is geschikt voor kinderen die nog niet op voetbal zitten of net begonnen zijn met voetballen. Ook een keeper kan zijn techniek en spelbegrip verbeteren door deze cursus te volgen. We trainen met verschillende niveaus op dezelfde tijd. Dit heeft als voordeel dat een speler die een goede groei doormaakt, kan doorstromen naar een groep die verder gevorderd is. Onze trainers hebben het allemaal in de voeten en kunnen je hierdoor uitstekend uitleggen hoe jij ook baas over de bal wordt.

DOELGROEP

Spelers die nog niet of net op voetbal zitten, spelers die de technische basis nog verder dienen te ontwikkelen. Keepers met technische ontwikkelpunten.

LEEFTIJD

6 – 12 jaar

CURSUSDUUR

10 weken, 1 inhaalles

LESDUUR

75 min

DIPLOMA

Ja

KOSTEN

€160,-

SKILLZ KLEDING

Spelers zijn verplicht te trainen in Skillz Kleding. Starters ontvangen voor een gereduceerd bedrag een Adidas Debuutpakket ter waarde van €59,95. Hiervoor ontvang je een unieke kortingscode. Met deze kortingscode kan je in onze webshop de Skillz Kleding aanschaffen. Deze unieke code is geldig tot de 3e cursus week. Heb je dan nog geen kleding aangeschaft kan je niet meer deelnemen aan de cursus.

Voor herinschrijvers is het niet meer nodig om kleding aan te schaffen. Na het volgen van minimaal 2 cursussen (met uitzondering van 1 op 1 en DUO trainingen) is het weer mogelijk om na 1 jaar voor €30,- een Skillz Transferpakket aan te schaffen. Extra kleding kan altijd aangeschaft worden volgens reguliere Skillz prijzen.

Lees meer

Start Tijd

Oktober 3 (Zondag) 12:45 - November 28 (Zondag) 13:45

Locatie

FC SKILLZ

Guido de Moorstraat 35, 2548 ZS Den Haag

Back to top button
X