Skillz Camps – Clinics – Soccer Party

SKILLZ CLINICS

Voetbalschool Skillz verzorgd Clinics voor voetbalteams en bedrijven op één van onze eigen locaties of de locatie van de aanvrager. Een Skillz Clinic duurt 1.5 tot 2 uur  maar een compleet bedrijfstoernooi organiseren wij ook. De inhoud bepalen we samen met jou na een orienterend gesprek. Een clinic boeken? Neem dan contact met ons op om de opties en kosten te bespreken.

 

SKILLZ SOCCER PARTY

Voetbalschool Skillz heeft ook Party Skillz. Het voetbalplezier tijdens onze feestje is voor voetballers van alle niveau’s, maar ook voor kids die geen ervaring met voetbal hebben. Het feestje duurt twee uur en je krijgt daarvoor:
– Een feestje voor maximaal 12 kinderen (meer in overleg)
– Ca. 1.5 uur voetbalplezier op het veld
– Onbeperkt ranja
– Een kleine versnapering voor alle kinderen
– Een kado voor de jarige en een certificaat voor alle deelnemers

Het is ook mogelijk om extra opties toe te voegen aan het feestje. Wij kunnen o.a. de taart en gepersonaliseerde traktaties verzorgen of een groot toernooi in samenwerking met onze partners. Een feestje boeken? Neem dan contact met ons op om de opties en kosten te bespreken

SKILLZ SOCCER CAMP 2020

Tijdens de eerste week van de zomervakantie staat onze voetbalkamp gepland. Skillz Soccer Camp is anders dan alle andere kampen. Het is een camp waarbij we elke dag kwaliteitstrainingen en spel aanbieden en gevarieerd eten en drinken is inbegrepen. We starten de dag om 10.00 en om 16:00 kunnen de kinderen weer opgehaald worden. Reken er op dat we goed zorgen voor de spelers zoals bij onze cursussen en dat hij/zij veel plezier zal beleven. Als extra krijgen de kids ook een exclusief Skillz Soccer Camp shirt kado met ieder jaar een nieuw design! Meer info volgt zodra de inschrijving van start is!