Skillz Camps – Clinics – Soccer Party

SKILLZ ZOMERFIT / WINTERFIT

Deze cursus is gericht op het voetbalfit maken van onze spelers. We werken aan techniek maar ook aan core-stability, snelheid, wendbaarheid, explosiviteit en kracht. Zo kun je fris en scherp starten aan o.a. de eerste bekerwedstrijd of selectiewedstrijden van je eigen club.
Daarnaast wil een voetballer natuurlijk ook gewoon voetballen tijdens de zomervakantie.

LET OP: De cursus is nu gepland over 2 weken in plaats van 3 weken!

Je kunt ervoor kiezen om twee dagen per week te trainen of drie dagen.

 

DATA

nog niet bekend

LEEFTIJD

6 t/m 12 jaar

 

TIJD

woensdag 16.00 -17.00
vrijdag 18.00 – 19.00
zondag 11.00 – 12.00

 

LOCATIE

FC Skillz, Guido de Moorstraat 35, 2548 ZS Den Haag

 

KOSTEN

2 dagen voor €45,-
4 dagen voor €80,-
6 dagen voor €112,50

SKILLZ CLINICS

Voetbalschool Skillz verzorgd Clinics voor voetbalteams en bedrijven op één van onze eigen locaties of de locatie van de aanvrager. Een Skillz Clinic duurt 1.5 tot 2 uur  maar een compleet bedrijfstoernooi organiseren wij ook. De inhoud bepalen we samen met jou na een orienterend gesprek. Een clinic boeken? Neem dan contact met ons op om de opties en kosten te bespreken.

 

SKILLZ SOCCER PARTY

Voetbalschool Skillz heeft ook Party Skillz. Het voetbalplezier tijdens onze feestje is voor voetballers van alle niveau’s, maar ook voor kids die geen ervaring met voetbal hebben. Het feestje duurt twee uur en je krijgt daarvoor:
– Een feestje voor maximaal 12 kinderen (meer in overleg)
– Ca. 1.5 uur voetbalplezier op het veld
– Onbeperkt ranja
– Een kleine versnapering voor alle kinderen
– Een kado voor de jarige en een certificaat voor alle deelnemers

Het is ook mogelijk om extra opties toe te voegen aan het feestje. Wij kunnen o.a. de taart en gepersonaliseerde traktaties verzorgen of een groot toernooi in samenwerking met onze partners. Een feestje boeken? Neem dan contact met ons op om de opties en kosten te bespreken

SKILLZ SOCCER CAMP 2020

Tijdens de eerste week van de zomervakantie staat onze voetbalkamp gepland. Skillz Soccer Camp is anders dan alle andere kampen. Het is een camp waarbij we elke dag kwaliteitstrainingen en spel aanbieden en gevarieerd eten en drinken is inbegrepen. We starten de dag om 10.00 en om 16:00 uur kunnen de kinderen weer opgehaald worden. Reken er op dat we goed zorgen voor de spelers zoals bij onze cursussen en dat hij/zij veel plezier zal beleven. Als extra krijgen de kids ook een exclusief Skillz Soccer Camp shirt kado met ieder jaar een nieuw design!

 

DATA

21 – 23 juli 2020

 

LEEFTIJD

6 t/m 12 jaar

 

TIJD

10.00 – 16.00 uur

 

LOCATIE

FC Skillz, Guido de Moorstraat 35, 2548 ZS Den Haag

 

KOSTEN

€160,- 1 kind
€295,- 2 kids uit 1 gezin