Skillz Camps – Clinics – Soccer Party

SKILLZ ZOMERFIT / WINTERFIT

Deze cursus is gericht op het voetbalfit maken van onze spelers. We werken aan techniek maar ook aan core-stability, snelheid, wendbaarheid, explosiviteit en kracht. Zo kun je fris en scherp starten aan o.a. de eerste bekerwedstrijd of selectiewedstrijden van je eigen club.
Daarnaast wil een voetballer natuurlijk ook gewoon voetballen tijdens de zomer- en wintervakantie.

 

DEN HAAG

 

ZomerFit

 

DATA EN TIJDEN

 

 

LOCATIE

FC Skillz, Guido de Moorstraat 35 te Wateringen

DOELGROEP

MINI Skillz en Techniektraining

 

LEEFTIJD

4 t/m 12 jaar

 

CURSUSDUUR

2 weken. Je kan kiezen voor 4 of 6 lessen.

 

LESDUUR

60 min

 

DIPLOMA

Nee

 

KOSTEN

4 lessen €60,-
6 lessen €90,-

SKILLZ CLINICS

Voetbalschool Skillz verzorgd Clinics voor voetbalteams en bedrijven op één van onze eigen locaties of de locatie van de aanvrager. Een Skillz Clinic duurt 1.5 tot 2 uur  maar een compleet bedrijfstoernooi organiseren wij ook. De inhoud bepalen we samen met jou na een orienterend gesprek. Een clinic boeken? Neem dan contact met ons op om de opties en kosten te bespreken.

 

SKILLZ SOCCER PARTY

Voetbalschool Skillz heeft ook Party Skillz. Het voetbalplezier tijdens onze feestje is voor voetballers van alle niveau’s, maar ook voor kids die geen ervaring met voetbal hebben. Het feestje duurt twee uur en je krijgt daarvoor:
– Een feestje voor maximaal 12 kinderen (meer in overleg)
– Ca. 1.5 uur voetbalplezier op het veld
– Onbeperkt ranja
– Een kleine versnapering voor alle kinderen
– Een kado voor de jarige

Het is ook mogelijk om extra opties toe te voegen aan het feestje. Wij kunnen o.a. de taart en gepersonaliseerde traktaties verzorgen of een groot toernooi in samenwerking met onze partners. Een feestje boeken? Neem dan contact met ons op om de opties en kosten te bespreken

SKILLZ SOCCER CAMP

Skillz Soccer Camp is anders dan alle andere kampen. Het is een camp waarbij we elke dag kwaliteitstrainingen en spel aanbieden en gevarieerd eten en drinken is inbegrepen. We starten de dag om 10.00 en om 16:00 uur kunnen de kinderen weer opgehaald worden. Reken er op dat we goed zorgen voor de spelers zoals bij onze cursussen en dat hij/zij veel plezier zal beleven. Als extra krijgen de kids ook een exclusief Skillz Soccer Camp shirt kado met ieder jaar een nieuw design!

 

DATA

3, 4 en 5 mei 2022

 

LEEFTIJD

4 t/m 13 jaar

 

TIJD

10.00 – 16.00 uur

 

LOCATIE

FC Skillz, Guido de Moorstraat 35, 2548 ZS Den Haag

 

KOSTEN

€160,- 1 kind
€295,- 2 kids
€140,- Football Club Skillz leden (Voetbalvereniging FC Skillz)